41739834_258657508323888_3536220460842745856_n.jpg

Fotograf i Göteborg

Med en stor kärlek och passion för fotografering vill jag skapa minnen som bevaras i generationer. Genom mina bilder vill jag framföra ett budskap och visa meningen med livet- vare sig det är via en bröllopsfotografering, barnfotografering eller natur- och landskapsfotografering. Intresset för fotografi har alltid funnits och har de senaste åren också blivit mitt arbete.

 

Bröllopsfotografering

Varje år längtar jag efter bröllopssäsongen. Min passion för bröllopsfotografering är väldigt stor, från första mötet där vi träffas och bollar idéer till att få se och dela det färdiga resultatet. Det betyder mycket att få dela er stora dag och dokumentera denna. Under bröllopet är jag flexibel. Saker och ting kan hända och det kan dra ut på tiden. Därför bokar jag aldrig något mer den dagen ni gifter er då jag vill ha full fokus på ert bröllop.

 

Natur- och landskapsfotografering

Att kunna vara i naturen och observera det som vi oftast tar för givet ligger varmt om hjärtat. Att kunna planera att ta sig ut till en viss plats och vänta på den perfekta stunden och ljuset. Jag lägger mycket tid och fokus på det svenska landskapet och älskar både harmoniska landskapsbilder och de mer dramatiska.

Självklart stödjer jag WWF.