Fotograf i Göteborg. Bröllopsfotograf i Göteborg, Kungsbacka, Kungälv, Uddevalla och resten av Sverige.

_04B7276.jpg

Fotograf i Göteborg

Det här är jag Sasha. Med en stor kärlek och passion för fotografering vill jag skapa minnen som bevaras i generationer. Genom mina bilder vill jag framföra ett budskap och visa meningen med livet- vare sig det är via en bröllopsfotografering, barnfotografering eller natur & landskapsfotografering. Intresset för fotografi har alltid funnits och har de senaste åren också blivit mitt arbete.

Jag även samarbetar med olika företag där jag fotograferar porträtt till personalen, miljöbilder till deras sociala medier, reklam och kampanjer och massa andra projekt.

 
Fotograf-Sasha Motekalemi-26.jpg

Bröllopsfotograf i Göteborg

Varje år längtar jag efter hög säsong för bröllopsfotografering. Min passion för bröllopsfotografering är väldigt stor, från första mötet där vi träffas och bollar idéer till att få se och dela det färdiga resultatet. Det betyder mycket att få dela er stora dag och dokumentera denna. Under bröllopet är jag flexibel. Saker och ting kan hända och det kan dra ut på tiden. Därför bokar jag aldrig något mer den dagen ni gifter er då jag vill ha full fokus på ert bröllop.

läs mer om bröllopsfotografering här…

 
Fotograf-Sasha Motekalemi-1-60.jpg

Natur& landskapsfotografering

Att kunna vara i naturen och observera det som vi oftast tar för givet ligger varmt om hjärtat. Att kunna planera att ta sig ut till en viss plats och vänta på den perfekta stunden och ljuset. Jag lägger mycket tid och fokus på det svenska landskapet och älskar både harmoniska landskapsbilder och de mer dramatiska.

Jag fotograferar även fåglar. Där jag studerar varje fågel, lär deras beteende och och utan att störa närmar jag de. Det kan vara i form av gömsle eller kamouflage kläder. Mina Natur och Landskapsbilder går att köpa som Fine Art Print. kontakta mig för mer information.

Tara11mån-6.jpg

StudioFotografering

Barn och familjefotografering i Studio eller utomhus. I min egen studio har jag möjlighet att fotografera familj och barn. När jag fotograferar barn i studio är en av de viktigaste grunderna att vi tar det i barnets takt och behov. För mig är det väldigt viktigt att vi tillsammans skapar en lugn och trygg miljö för barnet/barnen så de kan känna sig trygga. Stilen för fotograferingen kan jag anpassa efter just era behov och önskemål.


Självklart stödjer jag WWF.