Bröllopsfotograf i Göteborg med dig i fokus.

När festen är slut, gästerna gått hem och vardagen åter börjar sin gång finns det några saker ni har kvar, era ringar och era foton. Min uppgift är att lyckas fånga detaljer och känslor så pass väl att ni kan få återuppleva er dag när ni ser era tavlor eller bläddrar i ert album, år efter år. Genom kreativa och unika foton fångar jag känslan och minnet av den stora dagen, foton som samtidigt ska kunna upplevas som konst på väggen i det egna hemmet.

Innan bröllopet har vi kontakt med varandra. Vi kommeri lugn och ro sitta ner tillsammans för att i detalj planera fotograferingen inför er stora dag. Tillsammans hittar vi vackra platser som passar för era önskemål. Vi kan också träffas vid vigselplatsen för att känna av miljön och ha en genomgång. Vissa par vill planera in en pre-shoot veckor innan bröllopet för att känna sig mer bekväma och avslappnade framför kameran. Jag hör av mig till er med jämna mellanrum för att se om ni har frågor och funderingar som jag förhoppningsvis kan besvara. Ni är också varmt välkomna att höra av er till mig när ni har frågor. Det går bra att maila till mig dygnets alla timmar. Skulle himlen öppna sig och det blir skyfall på er bröllopsdag har vi förstås en plan B som komplement till det vi planerat. 

På bröllopsdagen när vi alla taggade. Jag dyker upp ett bra tag innan vi ska träffas vid bestämd tid och plats för att känna av läget. Jag kommer sedan att vara med er och dokumentera er stora dag från det så kallade ”First-Look” till sent på kvällen då festen drar igång om så önskas. Under bröllopsdagen är jag lyhörd och kommer att ligga ett steg före schemat för att vara redo vid viktiga höjdpunkter. 

Under porträttfotograferingen blir ni guidade steg för steg vad gäller positionering och plats i miljön. Jag försöker instruera er om kroppsspråk, exempelvis genom att styra händer och huvuden för att uppnå en finare komposition i bilden. 

Under vigseln fotograferar jag så diskret som möjligt, jag rör mig långsamt och tyst för att inte dra någon uppmärksamhet från er som brudpar. Kameran kommer att gå i tyst läge för att inte störa ceremonin. Jag kommer också att fotografera era gäster men framförallt er som snart kommer att vara ett gift par. 

Efter vigseln följer ofta den vackra gratulationsprocessionen. Nära och kära vill gärna få komma fram och hälsa på er och krama om er. Nu är det livat och glatt, kanske har gästerna fått något i glaset. Här kommer jag att cirkulera för vimmelbilder men försöker också få till en gruppbild på vilken alla gäster är samlade. 

Efter bröllopsdagen påbörjar jag mitt efterarbete. Alla bilder förs över till dator, en backup görs på samtliga. Bilderna laddas sedan ned i ett redigeringsprogram där jag genomför en urvalsprocess av bilderna. Vill ni läsa mer om hur urvalsprocessen går till klicka här. 

När bilderna är klara och jag känner mig till 110% nöjd hör jag av mig till er och berättar att de är redo för leverans. Beroende på vilket paket ni valt kan ni nu antingen ladda ner era bilder själva i datorn eller vänta på leverans via post.

För att ladda ner prislistan klicka här!