Dags att boka fotokurs?

Har du köpt en ny systemkamera och behöver hjälp att komma igång med ditt skapande? Eller är du en mer erfaren fotograf som vill träna på ljussättning i studiomiljö?

Oavsett nivå kan jag erbjuda skräddarsydda kurser efter just dina behov.

Kontakta mig via mail eller telefon för prisförslag.

Nybörjarkurs

Denna kurs är för dig som har köpt en kamera och behöver hjälp att komma igång med den. Här går vi igenom olika funktioner på kameran samt har fördjupning av begrepp som bländare, Iso och slutartid. I denna kurs går vi också igenom de olika kompositioner som finns.

Ljussättning i Studio

För dig som vill bli bättre på att behärska ljuset i studiomiljö. Vi går igenom viktiga ljussättningsmetoder och övar tillsammans med en riktig modell. Jag visar ljussättningar som jag använder när jag fotograferar fitness och porträtt.

Krav: Kunna jobba i M-läge i kameran.

Kurs i Lightroom

Vill du bli bättre på att redigera dina bilder i Lightroom? I denna kurs går vi steg för steg igenom alla funktioner som finns i Lightroom och alla de praktiska saker som är viktiga att tänka på. Jag visar även hur jag redigerar mina bilder.

Kurs i Natur&Landskapsfotografering

Följ med mig på en spännande tur i Göteborgs skärgård där natur och landskap är i fokus. Jag går igenom allt från kamerainställningar, vad som är viktigt att tänka på och komposition som gör bilden spännande. Denna kurs är perfekt för dig som vill få magiska bilder.

Mina kurser går at även boka via

www.scandinavianphoto.se