Dags att boka barnfotografering?

Barnfotografering i studio där jag som fotograf sätter er i fokus.

För mig är fotografering både ett konstverk och ett sätt att bevara minnen. Stilen på foton kan anpassas efter er smak: färgrika lekmotiv där jag fångar glädjen hos barnet med bus i blick eller de mer traditionella, vackra porträtten.

Det viktigaste under barnfotograferingen är att vi tar det i barnets takt. För att vi tillsammans ska kunna fånga det lilla extra på bild är det viktigt att barnet är nöjd, mätt och belåten. Skulle barnet/barnen under sessionen bli otåliga är det bara att avbryta och ta en liten rast och börja om på nytt när det känns bra.

Att som förälder känna sig trygg i studion är väldigt viktigt. Jag bjuder ofta på mig själv och sätter alltid era önskemål samt barnet i fokus.

Hud mot hud

Att fotografera förälder och barn hud mot hud ger oerhört magiska bilder och ett starkt intryck i svartvitt. Här har ljussättningen på er väldigt stor betydelse för hur bilden kommer att se ut. Innan vi börjar med denna typ av fotografering kommer jag ge er information som kommer hjälpa oss att kommunicera med varandra. Med hjälp av korrekt ljussättning skapar jag kärleksfulla hud mot hud bilder som man aldrig tröttnar att se på. Utöver vackra foton hoppas jag på en fin upplevelse och ett mysigt minne för barnet.

Efter fotograferingen kommer ni få se bilderna och själva välja era favoriter i lugn och ro varpå jag påbörjar efterbehandling av bilderna. Ni får sedan era bilder digitalt på datorn.

Priser:

Studiofotografering inkl 10 bilder: 1750:-

Studiofotografering hud mot hud: 2250:- inkl 5 bilder

Utomhusfotografering: 3500:- inkl 30 bilder

Självklart går det bra att kombinera dessa olika paket med varandra.

För att se fler bilder klicka här!