Loading...
BARN OCH FAMILJ 2018-10-28T21:50:55+00:00

Project Description

Barnfotografering i studio

Boka barnfotografering i studio klicka här

Barnfotografering i studio är en av de absolut finaste stundera som finns för mig som fotograf. Att kunna förverkliga just den stunden för alltid kommer vara min främsta uppgift.

För mig är fotografering både ett konstverk och ett sätt att bevara minnen. Stilen på foton kan anpassas efter er smak: färgrika lekmotiv där jag fångar glädjen hos barnet med bus i blick och dem små skratten. Dem som får ens hjärta att smälta.

Att fotografera förälder och barnet hud mot hud ger oerhört magiska bilder och ett annat intryck i svartvitt. Utöver vackra foton hoppas jag på en fin upplevelse och ett glatt minne för barnet.

Priset för studiofotografering (endast barnen/barnet) är 995:-/tim inkl moms och det ingår minst 10 högupplösta och färdigredigeradebilder.

Priset för studiofotografering hud mot hud är 1250:-/tim inkl moms och det ingår minst 5 högupplösta och färdigredigeradebilder.

Priset av båda dessa paket tillsammans är 2200:-/2h inkl moms och det ingår minst 20 högupplösta och färdigredigeradebilder.

Fotograferingen sker i lugn fotostudio med barnet i fokus.

För mer information klicka här.

kontakt@smfoto.se

Fotograf i Göteborg