Loading...
Barn&Familj 2018-10-01T13:12:02+00:00

-Studiofotografering-

Dags att boka barnfotografering?

Barnfotografering i studio där jag som fotograf sätter er i fokus.

För mig är fotografering både ett konstverk och ett sätt att bevara minnen. Stilen på foton kan anpassas efter er smak: färgrika lekmotiv där jag fångar glädjen hos barnet med bus i blick och dem små skratten. Dem som får ens hjärta att smälta.

Det viktigaste under barnfotograferingen är att vi tar det i barnets takt. För att vi ska tillsammans kunna fånga det lilla extra på bild är det viktigt att barnet är nöjd, mätt och belåten. Skulle barnet/barnen under sessionen bli otåliga är det bara att avbryta och ta en liten rast och börja om på nytt när det känns bra.

Att som förälder känna sig trygg i studion är väldigt viktigt. Jag bjuder ofta på mig själv och alltid sätter era önskemål samt barnet i fokus.

Att fotografera förälder och barnet hud mot hud ger oerhört magiska bilder och ett annat intryck i svartvitt. Här har ljussättningen på er väldigt stor betydelse om hur bilden kommer se ut. Innan vi börjar med denna typ av fotografi kommer jag ge en fullständig information till er som kommer hjälpa oss att kommunicera med varandra. Med hjälp av korrekt ljussättning skapar jag kärleksfulla hud mot hud bilder som bevaras i flera livslängd som man aldrig tröttnar att titta på. Utöver vackra foton hoppas jag på en fin upplevelse och ett glatt minne för barnet.

Efter fotograferingen kommer ni få se bilderna och själva välja era favoriter i lugn och ro. Efter att ni valt era favoriter påbörjar jag efterbehandlingen av bilderna och sedan har ni era bilderna digitalt på datorn.

-Utomhusfotografering-

Utomhusfotografering är väldigt populär när det är vår och sommar.

Så varför inte ta fotograferingen utomhus bland alla blommor och naturliga miljöer som finns runt om kring oss.

Vi kommer överens om en plats där ni känner er bekväma med. Jag tar med rekvisita som vi har kommit överens om. Även här är det viktigt att sätta barnet i fokus och deras takt. Skulle vädret inte vara på vår sida just den dagen är det bara att boka om tiden utan extra kostnad.

För att titta på mina tidigare arbeten klicka här

-Boka din fotografering redan idag-

För att komma i kontakt med mig skicka ett mail till kontakt@smfoto.se

Eller fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör jag av mig.